Jak si vsadit na první velkou cenu sezony?

Formule 1 se hraje na dvě věci: mechaniky a jezdce. Nejlepší jezdec na světě nebude na bedně s vozem, jehož mechanická úroveň nedosahuje úrovně lídrů. Éra Fangia je dávno pryč a pro jezdce je to dobře. V té době byly smrtelné nehody s vozy, jejichž jediným cílem byla rychlost, bez ohledu na jízdní vlastnosti a už vůbec ne na bezpečnost, běžné. Na druhou stranu se vůz stal natolik dominantním, že talent jezdců má na závody menší vliv. A čím je tým bohatší, tím více peněz má na testování a na nejlepší techniky na okruhu. To vše se může zdát dost jednoduché. Dvě věci to však zkomplikují. O vedoucí pozici vždy bojují dva nebo tři týmy. Změny pravidel mohou otřást hierarchií, která byla považována za ustálenou.

Sázení na proto nevyžaduje téměř žádné mechanické dovednosti. Je třeba porozumět fungování pneumatik s devíti různými pneumatikami, osmi suchými a dvěma mokrými, a pravidlům závodu. Pravidelní sázkaři vědí, že pro každou novou sezónu je třeba brát v úvahu změny v předpisech. Je to snadné. Stačí se podívat na specializované webové stránky, poslechnout si pořady věnované. Specialisté vám řeknou vše o záludnostech nových předpisů.

První velkou cenu lze považovat za skok do neznáma. Jako jediné kritérium máte k dispozici zprávy z testů týmů, které, nezapomínejme na to, jsou v předsezóně omezené. První Grand Prix sezony se koná v Austrálii. Motory jsou přímo tlačeny na pilu kvůli horku a vlhkosti. Závod se koná na okruhu Albert Park, poloměstském okruhu. Víme, že Sebastian Vettel vyhrál poslední dva závody. Právě tento druh informací nám dává představu. Úroveň jeho Ferrari na konci závodu však znát nebudeme.  se odhaluje za pochodu. Proto je vhodné vyhnout se sázení před závodem a raději sáhnout po live sázkách. Tomu se budeme věnovat v dalším odstavci.

Kurzy na live sázky: mohou se oproti kurzům před závodem zdvojnásobit. Buďte ve střehu, obnovujte si informace a sledujte dostih. Sázkové kanceláře zatím nenabízejí volný přenos dostihu, ale hledejte na webu, určitě najdete své štěstí. Live sázky na Formuli 1 jsou k dispozici v režimu live bet, a tedy i na vašich chytrých telefonech. Velkou cenu můžete sledovat v baru nebo u kamaráda a sázet podle toho, jak se závod vyvíjí. To je samozřejmě obrovská výhoda. Vyhněte se startu, to abyste neviděli, jak váš hřebec jede na hromadu a vzdává se po dvou stech metrech závodu. Můžete využít strategie týmů a předvídat pozice. Sázka live je nástroj, který se musíte naučit. Několikrát, když ji poprvé použijete k online sázení na závody Formule 1, buďte opatrní. Nepleťte si rychlost se zbrklostí.

Nabídka je homogenní, stejně jako kurzy. Pro každého náročného sázkaře, který usiluje o zisk, je nutné mít dvě nebo tři sázkové kanceláře, aby mohl využít nejlepší kurzy tím, že zapne nejlepší kurz. Důležitou věcí, ke které se ještě vrátíme, je sázení live. Formule 1 je ideální soutěží, kde si můžete užít sázení živě. Kurzy se rychle mění v závislosti na dění v závodě. Právě díky těmto nepředvídatelným událostem je  pro sázkaře stále vzrušující. V našich recenzích a názorech na sázkové kanceláře najdete všechny podrobnosti, které potřebujete k informovanému výběru.

Pokud se k nám připojujete, je to proto, že vás svět závodů Formule 1 nějakým způsobem oslovuje. Možná chcete mít v ruce více karet, na které můžete sázet. Mistrovství světa FIA Formule 1 se svými 21 koly může rozšířit nabídku soutěží, na které můžete sázet. Existují i případy nadšenců, kteří se chtějí zaregistrovat u sázkové kanceláře jen proto, aby mohli sázet na Formuli 1. Ať už je váš profil jakýkoli, musíte se naučit sázet na . Úskalí jsou vždy stejná. Sázet s mokrým prstem, protože v rádiu nebo v televizi slyšíte jméno Lewise Hamiltona, je chyba, i když se nakonec stane mistrem světa. Proto si projdeme tipy pro začátečníky s konkrétními bezplatnými tipy pro začátečníky.

Pokud je pravda, že formule 1 není tak sledovaná jako fotbal nebo ragby, sázkové kanceláře nabízejí všechny závody s maximem typů sázek. Pokud neznáte restaurantbaracuda.com/, regulační úřad pro online sázení, rychle zjistíte, že sice zajišťuje hráče, ale zároveň silně omezuje povolené typy sázek. V případě Formule 1 jich máte k dispozici zhruba dvacet, včetně těch, které probíhají v průběhu celé sezóny. Na jeden závod jich najdete asi deset, a to maximálně. Autorizované sázkové kanceláře jsou více či méně štědré a rozsah dostupných sázek závisí na pověsti závodu. Zjednodušeně řečeno, na Velkou cenu Monaka nebo Velkou cenu Česka se bude sázet lépe než na tu v Dubaji nebo v Kanadě.

Leave Your Comment